Καλως ήλθατε στην ταβέρνα Μάμα Θήρα!

το εστιατόριο με την πιο φαντασμαγορική θέα της Καλντέρας και του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

Το εστιατόριο Μάμα Θήρα βρίσκεται στο όμορφο Φυροστεφάνι της Σαντορίνης. Χαραγμένο πάνω στον λόφο, κοιτάζει απο ψηλά το ηφαίστειο, την Θηρασσιά και το μαγευτικό δειλινό που κάνουν αυτό το εστιατόριο της Σαντορίνης ένα από τα πιο γνωστά του νησιού. Το Μάμα Θήρα είναι γνωστό για την προσωπική φροντίδα των επισκεπτών και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός της θέας που κόβει την ανάσα, της αρχοντικής περιποίησης και του εξαιρετικού φαγητού, κάνει το Μάμα Θήρα ένα από τα πιο αγαπημένα Εστιατόρια της Σαντορίνης. Το εστιατόριο διαθέτει βεράντα, ιδανική για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε ένα μυθικό μέρος με λίγο ρομαντισμό, όπου μπορείτε να γευθείτε Ελληνικές gourmet γεύσεις ή ένα μπουκάλι κρασί με το ηλιοβασίλεμα. Το Μάμα Θήρα ανακαινίστηκε το 2014.

Το Εστιατόριο Μάμα Θήρα χωρίζεται σε 2 ορόφους. Και οι 2 όροφοι έχουν θέα πρός την Καλντέρα και το ηφαίστειο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην δημιουργία του μενού μας και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν συνδυασμό παραδοσιακών γεύσεων απο όλη την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο σας δίνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε μοναδικές συνταγές απο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Σημειώστε πως τα φρέσκα ψάρια είναι ειδικότητα μας, οπότε θυμηθείτε να ρωτήσετε το σχετικό πιάτο ημέρας.

Το εστιατόριο είναι χτισμένο σε έναν παραδοσιακό οικισμό, μόλις λίγα λεπτά από τηνΘήρα, την πρωτεύουσα τηςΣαντορίνης. Με mini markets, καταστήματα δώρων και στάση λεωφορείου δίπλα από το εστιατόριο ο κάθε επισκέπτης βρίσκει την περιοχή ιδανική και πολύ βολική. Κοντά στο εστιατόριο βρίσκεται και το συνεδριακό κέντρο Νομικός, εάν ψάχνετε για εστιατόριο κοντά στο συνεδριακό κέντρο Νομικός, τότε το Μάμα Θήρα είναι η καταλληλότερη επιλογή. Εστιατόρια στην Σαντορίνη, θέα Καλντέρα, εστιατόριο στην Καλντέρα, εστιατόρια στο Φυροστεφάνι είναι μερικές απο τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες μπορείτε να μας αναζητήσετε σε μηχανές αναζήτησης. Εάν χρειάζεστε λεπτομερείς οδηγίες για να έρθετε μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό μας, πατώντας εδώ.

.